Veszprém: Pálmarsson megerősítette a Barcelona érdeklődését

Aron Pálmarsson az izlandi Morgenbladid újságnak megerősítette, hogy a Barcelona érdeklődik iránta. Ahogyan azt a hetmeteres.com is megírta tegnap, a RAC1 katalán rádiócsatorna értesülése szerint a 26 éves irányító a Barcába igazolásáról tárgyal a klub vezetőivel. Pálmarssont 2018 nyaráig köti érvényes szerződés Veszprémbe.

Fotó: Ary György
Elviszi a Barcelona Pálmarssont Veszprémből? Fotó: Ary György

Az izlandi oldal tudni véli, hogy a spanyol érdeklődésen túl, a THW Kiel és a Paris Saint-Germain is ajánlatot tett le a játékos asztalára. Pálmarsson a Barcelona érdeklődését viszont a minap elismerte.

“Amikor 15 évesen az első interjúmat adtam, azt mondtam, hogy minden álmom egyszer Barcelonában játszani. Izgalmasan hangzik, hogy engem akarnak. Hízelgő számomra, hogy érdeklődést mutatnak felém” -mondta Aron Pálmarsson.

“Van még időm rá, hogy eldöntsem, hol fogok kézilabdázni a következő néhány évben. Ez lesz az eddigi legnehezebb döntésem” -zárta a beszélgetést a világklasszis irányító, akivel a hírek szerint a Telekom Veszprém is szívesen meghosszabbítaná szerződését.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here