Veszprém: Pálmarsson nem jelent meg a csapat edzésén

Aron Pálmarsson veszprémi pályafutása véget ért (Fotó: Sólya Eliza - hetmeteres.com)

Aron Pálmarsson nem jelent meg a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának mai első edzésén, amelynek következményeként Ljubomir Vranjes közölte, a 2017/18-as idényben nem számít már a világklasszis kézilabdázó szolgálataira.

Aron Pálmarsson az edzés kezdete előtt 15 perccel jelezte Ljubomir Vranjesnek rövid üzenetben, hogy nem kíván részt venni a foglalkozáson, inkább haza utazik Izlandra.

Ahogy a veszprémiek hivatalos honlapja is írja, a Klub elnöksége, valamint a Klubot működtető Zrt. vezetése egyetért az edző döntésével, ugyanakkor elfogadhatatlannak tartja a játékos jogszerűtlen viselkedését, amellyel súlyosan megszegte a 2018. júniusáig érvényben levő szerződését, emiatt késedelem nélkül megteszi a szükséges jogi lépéseket, hogy a játékosra a lehető legsúlyosabb eltiltást és kártérítési kötelezettséget rója ki az illetékes szervezet.

Továbbá a veszprémi klub közleményében az is benne van, hogy megegyeztek a Barcelonával, hogy az előttünk álló idényre a katalánok nem kívánják kivásárolni szerződéséből az izlandi játékost. A kommüniké szerint ezt a megegyezést Pálmarsson szerződésszegése nem befolyásolja.