Sajtóhír: Vranjes lehetséges utódja Veszprémben töltötte az éjszakát

A Telkom Veszprém idei játékoskerete (Fotó: www.telekomveszprem.hu)

Az SzPress Sporthírszolgálat információ szerint Veszprémben töltötte az éjszakát a Ljubomir Vranjes távozásával megüresedett veszprémi férfi kézilabdacsapat legfőbb várományosa, David Davis.

David Davis egy éjszakát már Veszprémben töltött – Vranjes lehetséges utódja a Betekints Hotelben szállt meg

Hétfőn Veszprémbe érkezett és az éjszakát a Séd patak partján található Betekints Wellness és Konferenciahotelben töltötte David Davis, akiről napok óta az a hír járja, hogy ő lehet a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának új edzője. Más szóval az idény közben menesztett svéd Ljubomir Vranjes lehetséges utódja. A veszprémi klub hosszú évek óta ebben a szép fekvésű négycsillagos szállodában helyezi el a vendégcsapatokat, hasonlóképpen a játékvezetőket, ahogy a kézilabdasport neves személyiségeit is.

Az SzPress Hírszolgálat arról is értesült, hogy az összetéveszthetetlen megjelenésű 41 esztendős spanyol szakember – aki jelenleg az egyiptomi férfiválogatott szövetségi kapitánya– kedden már el is utazik Magyarországról.

Vranjes felmentése után a csapatot megbízott edzőként Gulyás István irányította az elmúlt hétvégén Bresztben, akinek bármeddig is tart a küldetése, azt már elmondhatja, hogy első Bajnokok Ligája mérkőzésén hatalmas csatában és megérdemelten a Telekom Veszprém hagyta el győztesként a pályát.

(Szalay Péter – SzPress Sporthírszolgálat)